tiistai 31. maaliskuuta 2015

Keltainen = pääsiäinen

Keltainen ei kuulu lempiväreihini, ei sisustuksessani eikä sitä väriä löydy myöskään vaatekaapistani. Pääsiäisen aikaan sitä ilmestyy hetkeksi kotiini, mutta onneksi vain hetkeksi... En viihdy tämän värin parissa kovinkaan hyvin. Sama homma on punaisen kanssa. Joulukoristeissa se väri toimii, mutta parin viime joulun aikaan sekin on alkanut tuntua vieraalta...
Vähän aikaa sitten sain instagramissa haasteen. Keltaisia kuvia viisi kappaletta. No, onneksi tähän aikaan vuodesta helppo toteuttaa! Joten keltaisia valokuvia ottamaan! Pari vanhaakin kuvaa lisäsin haasteeseen. Keltaisen haasteen kuvilla täytän tämän postauksen. Osa näistä kuvista siis instalaisille jo tuttuja :)

Mukavaa pääsiäisen odotusta teille!!
:)
 












sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Pääsiäismunia

Hyvää palmusunnuntaita bloggaajille!!!
:)
 
Tuoreeks, terveeks jne...
:)

 






 

 

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kukkasia

Kukkia pitkästä aikaa (?) lisää!!
Muutama postaus onkin jo mennyt ilman näitä... :D
Nämä kuvat ovat muutaman viikon takaisia.
Suunnitelmissa on laittaa tänne blogiini otteita vanhoista kukkakuvista. Miltä kuulostaa? Jaksatteko katsella :)
Vai luontokuvia? Vai sitten sisustuskuvia?
Yritän pitää kuva-aiheet tasapainossa, kaikkea sopivassa suhteessa. Blogini otsikon mukaisesti haluan keskittyä sisustuskuviin sekä maisemakuviin, jotka luonnollisesti pitävät sisällään myös kukkaset sekä muut luonnon yksityiskohdat.

Blogini täyttää muuten kohta jo huimat kolme kuukautta! Wow! :) Eli suhteellisen vihreänä bloggaajana pidän vielä itseäni...
Aika on mennyt äkkiä ja olen edelleen innoissani tästä harrastuksesta!

Toisten blogeja on ollut kiva lueskella ja minunkin blogini on saanut jo muutamat vakituiset kurkkaajansa, mikä on tosi kivaa ja palkitsevaa!
Kiitos siitä! <3
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
Laitelkaa edelleen kommentteja sekä viestejä, rohkeasti vaan kaikki kurkkaajat :) Viestejä on kiva saada ja lukea. Tykkään itsekin jättää kommentteja  blogeihin. Otan myös mielelläni vastaan vinkkejä kivoista blogeista.

Ihanaa viikonloppua teille!
Minun viikonloppu alkaa tänään Jenni Vartiaisen konsertilla, huippua! Eli ei ala huonosti :D
 







tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pääsiäiskoristeita

Ensi viikolla jo pääsiäinen... Mihin tämä aika rientää, mihin sillä on kiire :D
Vasta äsken oli joululoma... Nyt on jo kevät pitkällä ja kesää odotellaan. 
Minä tosin suostun odottelemaan kesää vasta sen minun hiihtoloman jälkeen. Siihen saakka sinnittelen kevättalvessa kynsin ja hampain :) Parasta talven riemua on vasta edessä - lunta ja lumisia maisemia. Luonnon rauhaa ja mielenrauhaa. Sitä rauhaa, jota voi saada vain ja ainoastaan Lapissa!

Pääsiäistä olen jo laitellut kotiini pariin otteeseen. Viime viikonloppuna viimeksi...
 Tällä kertaa laittelin lasisia pääsiäismunia lisää sekä kynttilöitä. 
Muutamat kuvat postailen nyt tänne ja loput myöhemmin.
Onko teillä tapana koristella koti pääsiäistä varten? Mä olen innostunut tästä vasta muutama vuosi sitten...
:)

 
 








sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tunturi kutsuu

Tunnelmasta ja väristä toiseen!

Keväästä/kesästä kevättalveen.
Vihreästä valkoiseen ja siniseen. 
Savosta pohjoiseen.

Jotta tämä blogi ei vielä liian keväiseksi ja vihreäksi menisi, niin laitellaanpa hieman talvisempaa fiilistä tähän väliin...
:)

Fiilistelen jo valmiiksi tulevaa hiihtolomaani näiden kuvien tahdittamana!
Muutama kuukausi mennyt odotellessa.
Vähän aikaa vielä maltan odottaa kärsimättömänä kärsivällisenä ;)
Ylläs kutsuu laskettelijaa keväthangille muutamaksi päiväksi piakkoin. 
Kaunis ja huikea tunturi! Mahtavat maisemat!
Onneksi loma on vasta edessä päin, jaksaa viimeiset arjen puristukset...
Toivottavasti sää suosii - aurinkoa päivisin ja yöpakkasia olisi tilauksessa.

Onneksi täällä kotimaisemissakin pääsee vielä laskemaan. Rinteet hyvässä kunnossa ja tänään oli lämpötilakin pakkasen puolella. Kyllä kelpasi eikä ollut tungostakaan. Liekö pakkasta muut säikähtäneet... 
 















perjantai 20. maaliskuuta 2015

Vihreää

Huomenna on kevätpäiväntasaus!
Siitä syystä kirjoitin otsikoksi Vihreän.  
Se on kevään väri. Sitä odotetaan talven jälkeen ja auringon voimasta se valtaa maisemat kesää kohti mentäessä. Vaikka talven fani olenkin, niin kyllä värit ovat aina enemmän kuin tervetulleita pitkän talven ja värittömän kauden jälkeen.
 
Olen lupaillut teille laittavani tänne myös vanhoja valokuvia. Tähän mennessä kaikki kuvat ovat olleet "tuoreita" ja vartavasten blogiani tai valokuvauskurssia varten otettuja.
Kevätpäiväntasauksen kunniaksi ajattelin tarjoilla teille lajitelman vihreitä valokuvia viime vuosien varrelta. On jo muutenkin aika laittaa tänne maisemakuvia kaikkien sisustusjuttujen jälkeen. Blogini nimikin jo sen vaatii :)
Näitä vihreitä kuvia olen kuvaillut täällä kotimaisemissani muutaman edellisen kesän aikana. Luonnon pienet yksityiskohdat ovat niin kauniita! Niitä en koskaan kyllästy ikuistamaan!

 Näittekö miten hyvin tänään auringonpimennyksen??
Minä olin työpaikallani sisätiloissa puolenpäivän aikaan, ikkunoista ihmettelimme keskipäivän hämäryyttä! Mahtavaa! 



 












 





tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kevään värit

Taisinkin viikonlopun postauksessa mainita, että kevät hiipii sisustukseeni vähin äänin... Pääsiäistä jo himpun verran laittelin esille. Limenvihreää ja lasisia pääsiäismunia. Ei vielä tämän enempää :) Kuvailin nämä kyhäilyni sunnuntaina ja tässäpä otokset teidän katsottaviksi.
Näistä lasisista pääsiäismunista tykkään paljon. Tulossa olisi vielä myös keltaisia kynttilöitä sekä muuta mukavaa :) Laittelen ne esille tulevana viikonloppuna ja kuvailen myös. Tänne ennättävät viikonlopun aikana luulisin :) 

Kovasti tekisi jo mieli mennä ulos kuvailemaan. Viime aikoina olen keskittynyt pelkästään kotini kuvaamiseen. Sitä en ole näin ahkerasti tehnytkään ennen blogiani... Hyviä ulkoilukelejä olisi siis tilauksessa minulle ja kamaralleni, kiitos!! 
:)
  
 
















 

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vaatekaappi



Makuuhuoneessani on vaatekaappi, joka on ostettu edelliseen asuntooni. Onneksi se mahtui tännekin ja löysi paikkansa myös tässä asunnossa! 
Aikaisemmin olen makuuhuoneessani valokuvannut arkkua (kurkkaa täältä), jonka päällä on lyhty led-valoineen sekä sisustustikkaita (kurkkaa täältä).
Nyt vuorossa tämä kaappi.
Laitoin kuvauksen ajaksi tuon neuleliivin roikkumaan kaapin kylkeen. Se on niin hyvä pari
oven kahvassa roikkuvan neulelaukun kanssa, eikö vaan :) Laukku on vuosien takaa, koskaan ei ole ollut käytössä, koristeena ollut vain. Kyllähän sen kanssa kelpaisi kaupungilla käväistä, mutta jostain syystä en ole "osannut" sitä ottaa käyttöön... Suloinen on!
Korissa säilön lehtiä. Korin kahvassa roikkuu puiset tähdet. Näitä tähtiä ostin joulun jälkeen alesta, taisi olla -70%. Tämä sekä muutama muukin tähti tuli ostettua silloin. Tähtiä löytyy blogistani täältä (kurkkaa täältä).
En oikein tiedä onko tämä joulukoriste vai ei... Ei ehkä näytä jouluiselta kuitenkaan... Vai pitäisikö laitella pois? No, voi olla että kesää kohti mentäessä tämä lähtee vaihtoon, kesäksi telakalle, syksyä odottelemaan...
 
Eilen laitoin jo "varovasti" pääsiäiskoristeita esille, ihan vähän vain... Vähitellen lisäilen! Aurinkoinen sää saa kevään hiipimään kotiin, ei rynnäköllä kuitenkaan... Tämän kodin emäntä on vielä jumissa talvessa! Talviloma odottaa vielä... Lunta, lunta, lunta <3  Kohta lähden testaamaan lähimmän laskettelurinteen kunnon. Yöpakkanen taitaa pelastaa tilanteen vielä ja rinteet lienevät laskukunnossa!
 
Hyvää sunnuntaita!
Aurinko paistaa!
:) 














perjantai 13. maaliskuuta 2015

Narsissi

Pienen pieni narsissi lähti tänään mukaani Ikeasta. 
Ja kuinkas muutenkaan, heti kameraa virittelemään!
:)
Ihanaa, perjantai saapui vihdoinkin! Mahtavaa!
Sää näyttäisi suosivan koko tulevan viikonlopun. Mahtavaa sekin!














Aurinkoista viikonloppua!! 
Nautitaan keväästä!!