lauantai 18. huhtikuuta 2015

Partsin tarjotin

Lisää keväisen parvekkeeni virityksiä!
Jos edellisessä postauksessani oli ruskeaa ja rouheaa, niin tällä tarjottimella on tällä hetkellä keväisempää ja vihreää vielä toistaiseksi. Nuo narsissit lähtevät kohta, ovat jo parhaimmat päivänsä nähneet... Tykkään enemmän näistätkin kukista kun ne ovat vielä nupuillaan. Tämä ylipitkä rehottava versio ei enää miellytä silmää. Mutta kuten sanoin, auringon korvikkeena saavat olla vielä hetken aikaa :)

Eilen illalla lueskelin kaikki lemppari blogieni postaukset mitä olit tullut muutaman päivän aikana. Ja olihan niitä tullut! Kiva oli lukea, ihastella kuvia ja jättää kommentteja ihan urakalla pitkästä aikaa :) On tämä mukava harrastus!
 
Ihanaa ja aurinkoista (toivottavasti jossain paistaa!) viikonloppua!

 









14 kommenttia:

  1. Ihanaa vihreää, tykkään!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä toimii keväällä ja vähän myös kesällä :) Pienesti... :)

      Poista
  2. Kivoja juttuja olet jo saanut laiteteuksi parvekkeelle. Varsinkin tuo valkoinen pitsilyhty on ihastuttava. Itse en ole saanut kuin vähän siistittyä parveketta ja pehmusteita mies laittoin pesun jälkeen tuoleihin. Tarkoituksena on tehdä sohvaan uusi päällinen ja laitella kukkasia sun muuta. Tosin on vielä niin pahuksen kylmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsilyhty on ollut parvekkeella kolme vuotta putkeen, tykkään siitä kovasti :) Talvella polttelen siinä kynttilää miltei päivittäin. Kauniin valon luo tuo pitsikuvio. Parveke pitäisi siivota, en ole vielä saanut aikaiseksi eikä kelienkään puolesta ole ollut vielä ajankohtaista... :)

      Poista
  3. Totta, että monet kukat on parhaimmillaan nupuillaan, vaikkakin noi auringon korvikkeet näyttää kyllä vielä ihan hyviltä! Mutta toivotaan kuitenkin, että se ihan oikea aurinkokin taas näyttäytyisi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Tulppaanitkin ovat parhaimmillaan ja kauneimmillaan vain pienen hetken... :)

      Poista
  4. Kauniilta näyttää :) Ihania yksityiskohtia vaikka kuinka paljon, hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Tupsahdin tänne sattumalta ja ihastuin kovasti kauniisiin kuviisi! Klikkasin itseni lukijaksesi, jotta jatkossakin muistan katsahtaa kuviasi.
    Tervetuloa vastavierailulle Ouluun, Villa Kardemummaan. Täällä nelikymppinen nainen touhuaa, sisustaa, matkustelee ja " koirailee" arkea ja elämää ihmetellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tupsahdit! Tervetuloa Kotiini ja maisemiini :) On kiva saada uusia lukijoita tuoreelle blogilleni <3 Kolme kuukautta olen vasta bloggaillut. Kävinkin jo vastavisiitillä blogissasi :) Mukavaa sunnuntaita sinulle ja kiitos viestistä!

      Poista
  6. Keltaiset kukat tuovat kyllä aurinkoa värillään ja olemassaolollaan, niin raikkaita! Sinähän olet saanut jo vaikka mitä laitettua parvekkeelle, ihana kun on kevät ! Aivan erityisesti tykästyin noihin lasisiin kynttilänjalkoihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on ainoa vuodenaika kun siedän keltaista väriä kotonani :D Kyllä se vaan kummasti raikastaa talven jälkeen!
      Parvekkeellani on aina läpi vuoden näitä viritelmiä :) Värit vaihtuvat niin tyynyissä kuin kynttilöissä pari/kolme kertaa vuodessa. :) Kynttilänjalat ovat h&m:n.

      Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)