maanantai 19. lokakuuta 2015

Joulukortteja......suunnitteluasteella vielä!
Hieman miettimistä,
suunnittelua,
testailua, 
Ihmettelyä,
valokuvaamista
jne.
Lopputulos on vielä täysin pimennossa!
Ei mitään hajua mitä näistä tulee!
Sen tiedän, että askartelemaan en ala,
lopputulos pitää olla valokuvattavissa.
Muutamat vaihtohedot pitänee asetella ja sitten valintaa tekemään.
Aika ajoissa taidan olla, mutta pari kuukautta menee nopeasti - 
joten pitää aloittaa luova työ jo nyt, ettei jää taas kerran viime tippaan :)
Onko teillä aina itsetehtyjä joulukortteja vai valmiita?
Askarteletteko vai valokuvakortteja tms?
:)

Mukavaa, syksyistä alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. En ole jaksanut edes miettiä joulukortteja vielä, mutta tosiaan pian täytyy. Viikot hujahtaa niin nopsaan. Viime vuonna ostin tuon paperilajitelma vihkosen ja siitä sai kivoja pakettikorttejakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paperilajitelma on tosi näppärä ja siinä on todella kauniita papereita! Hankala päättää mitä käyttäisi kortissa! Jos tekisi punaisen ja valkoisen vaihtoehdon... :)

   Poista
 2. Nytpäs muistinkin, että mulla oli myös ajatuksena tehdä joulukortit jostain omasta kuvasta! Mutta saapi nähdä jääkö vain suunnittelunasteelle... Siinä tapauksessa postiin lähtee todennäköisesti Anna-Mari Westin ihania kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen muutamana vuonna tehnyt joulukortit omasta valokuvasta...siis itse otetusta, ei itsestäni otetusta :D (Siinäpä olisikin tonttukorttia kerrakseen) :D :D Toisaalta aika helppo ja vaivaton tapa jos sattuisi vaikka olemaan valmiina hyvä valokuva... :)

   Poista
  2. :D Juu, selvennyksen vuoksi todettakoon, että mäkään en ajatellut muistaa sukua ja ystäviä kuvalla itsestäni makoilemassa lampaantaljan päällä tai muuta vastaavaa... :D Vaikka, hmm...sehän voisi kyllä olla aika hupaisakin idea!

   Poista
  3. Juu, en niin ajatellutkaan :D :D :D Kunhan leikittelin ajatuksella :D Sain hyvät naurut kun mietin joulukorttia itsestäni...siinä voisi kortin saajalla mennä päivä pilalle :D :D

   Poista
 3. Joulukortit mielessä täälläkin, mutta ajattelin ihan yhdistää valokuvaa ja askartelua. Mustavalkoista tulossa tänäkin vuonna ;) Sainkin idean noista sun kirjainleimoista, jotka minunkin kätköistäni löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin nämä leimasimet hiljattain, joulukortteihin käytän ekan kerran... :)

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)