maanantai 24. lokakuuta 2016

Siivottu parveke

 
 
 
Parveke on ollut syysasussaan jo yli kaksi viikkoa.
Siivosin sen kaksi viikkoa sitten, pesin parvekelasit jne...
Puhdasta tuli!
Seuraava urakka sitten keväällä.
Lyhdyissä olen jo poltellut kynttilöitä ja ledit ovat myös palaneet yhdessä
isommassa lyhdyssä muutaman kerran.
Kaamoksen ehdottomasti parhaimmat piristäjät!
Ennen joulua asetelmat vielä muuttuvat kertaalleen,
muutoin näillä somistuksilla mennään kaamoksen läpi - luulen.
Tähän aikaan vuodesta haaveilen aina parvekelasien kaihtimista / verhoista.
Kun lasien kaihtimet olisivat alhaalla,
voisi puolestaan olohuoneen sälekaihtimet olla ns. ylhäällä,
jolloin parveke näkyisi olkkariin.
Parvekkeen tunnelma kynttilöineen olisi nähtävissä...
Parveketta vastapäätä on toinen kerrostalo, joten syyspimeillä
on olkkarin kaihtimet pakko olla kiinni.
No, ehkä joskus tulee hankittua näkösuojat partsille.
Tosin ajatus siitä, että saisin lisää pestävää uusien kaihtimien muodossa,
ei kyllä ole kovin innostava ajatus!
Yäks sentään!
😝
 
 


 


 

4 kommenttia:

 1. Ihanat käpyvarastot <3. Täytyiskin taas lähteä itsekin käpymetsälle, kun tuli heitettyä viimevuotiset pois..

  Varmasti olis kiva iltaisin olkkarista nähdä kauniille parvekkeelle, mutta ymmärrän hyvin ton, että vastapäisen naapurin läheisyys vähän (paljon) haittaa. Itsellä ainakin on sellainen tunne, että jos sisällä on valot ja ulkona pimeää, niin joku sieltä pimeästä tuijottaa..
  Meillä ei tosin ole naapuria lähellä, mutta tontin rajan toisella puolen on sellainen yleinen puistokaistale, jolla liikkujat näkee suoraan meille sisälle talon perimmäiseen nurkkaan asti. Kesällä ei mitään haittaa, kun itsekin näkee ulos, mutta näin pimeällä pelkkä ajatus vähän häiritsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpyjä riittää tässä osoitteessa :) Äkkiä Annukka käpymetsään ennen lumen tuloa!!
   Mulla on aina sälekaihtimet kokonaan kiinni pimeällä, eipä halua asua akvaariossa :) Tuskinpa kukaan naapuri tosin jaksaisi tätä sohvaelämää katsella 😄

   Poista
 2. Kauniita asetelmia ja niin hyvä tunnelma. Verhoista: Meillä on täällä omakotitaloalueella yksi nuoriperhe, joka ei ole hokasannut sitä, että heidän kotinsa verhottomana on " tarjottimella" näin pimeään aikaan ja vilkkaan pyörätien vieressä. Itse katselen heidän kohdallaan nykyään jo muualle, mutta muistan viime vuonna sanoneeni miehelleni, että koti on murtovarkaan unelma. Pyörätieltä voi tsekata jo kaiken arvokkaan sijainnin. Olen myös miettinyt, onko soveliasta käydä heille asiasta kertomassa. Ja nyt ajattelen ihan heidän omaa yksityisyyttään ja kotirauhaansa. Voihan se tosin olla, että heitä ei tämä haittaa ja avoimuus on oma valinta ja tyylikysymys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)Tykkään itsekin parvekkeen tunnelmasta. Vuosien varrella asetelmat muuttuvat aina vaan runsaimmiksi... :)
   Lie tosiaan tuo verhottomuus oma valinta. Itse vierastan ajatusta näyteikkuna-elämästä, mutta toki kukin tyylillään :) Joskus jo pelkästään parvekkeella oleminen ja siellä esim. valokuvaaminen tuntuu siltä, että tässäpä olen taas naapurien seurattavana...vaikka tuskin kukaan seuraa tai ihmettelee... Kerran tosin eräs vastapäisen talon rouva sanoi ohikulkiessaan (olin silloin pesemässä ikkunoita,)että minulla on kaunis parveke. Hän oli ihaillut sitä monta kertaa asuntonsa ikkunasta. Hän asuu kolmannessa kerroksessa ja sieltä lie siis hyvä näkymä minun alemman kerroksen partsille... Kiitin kehuista ja jäin miettimään parvekelasien kaihtimien mahdollista hyötyä :) :)

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)