sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Eteinen

Asun pienessä - tai oikeastaan sopivan kokoisessa (52,5) - kerrostalokaksiossa. Tämä on ollut kotini kolmen vuoden ajan. Eteinen ei siis ole kovin suuren suuri, mutta minulle oikean kokoinen :) Sinne mahtuu pari pientä pöytää ja kenkäteline sekä iso vaatekaappi. Mitäpä muuta sinne tarvitsee enää mahtuakaan...
Eteinen vaihtaa tunnelmaa vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä esillä on kasa kaulaliinoja. Kevättä kohti mentäessä sitten jotain muuta... Parit perinteiset tervetulon toivotukset löytyvät sieltä myös :)

Valokuvailin eilen eteiseni tunnelmaa. Laitan tähän muutaman kuvan nyt, lisää myöhemmin. 
Näissä kuvissa on pieni nurkkapöytä kaulaliinojensa kanssa.

Mä lähden tästä viikonlopun viimeiselle jumpalle, arki koittaa taas huomenna!

Iloista viikon aloitusta huomiselle päivälle!!
:)
 Suhteellisen harmaalta näyttää tämän bloggaajan huivivalikoima :)
Löytyy kyllä muitakin värejä, kaapin kätköissä ovat...
4 kommenttia:

 1. Ihanan siisti pino :).

  Meille tehtiin muutamia vuosia sitten taloon (joka on vanha ja pieni) laajennus ja rakennettiin mm. uusi iso eteinen. (Aiemmin ei ollut eteistä käytännössä ollenkaan, vaan homma meni suunnilleen niin, että kun perheestä yksi riisui kenkiä sisällä, loput kolme joutui jonottamaan vuoroaan oven ulkopuolella). Suunnittelin sen itse ja piirsin myös kalusteet, jotka sitten koottiin osista ja ihme kyllä, kaikki sopi täydellisesti paikalleen ja tuntui, että nyt on ihan valtavasti tilaa ja kaiken saa kauniisti ovien taakse tai laatikkoihin piiloon. Niinkuin saikin aluksi, mutta ans olla nyt kun eteinen on muutaman vuoden ollut olemassa, niin nyt sitä sitten on huomattu, että mitä suurempi eteinen, sitä helpompi on sulloa kaapit täyteen :D. Siellä niitä sitten on tumppuja ja huiveja ja pipoja ja kaikkea iloisessa mytyssä "piilossa". Eli kyllä pienen eteisen hyvä puoli on ehdottomasti se, että kun tilaa on vähemmän, se on vähän niinkuin "pakko" pitää siistinä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen siistien pinojen fani :D

   Eteisen tulee varmaankin olla juuri sopivan kokoinen asukkailleen ;)

   Minullakaan ei edellisessä asunnossani ollut eteistä juuri ollenkaan. Ulko-ovesta astuttiin miltei suoraan sisään olohuoneeseen ja ruokapöytään :) Nyt olen ottanut kaiken ilon irti tästä pienestä, tarpeellisesta eteisestäni! :)

   Poista
 2. Tosi kiva idea pitää ne noin esillä, kivan näköistä ja pieni sisustuselementti samaan aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pieni pöytä oli aiemmin yöpöytäni. Joulun jälkeen hommasin uuden yöpöydän ja tämä pieni jäi työttömäksi :) Kokeilin sitä eteisen nurkkaan johon se sopikin mukavasti. Siellä oli jo saman sarjan isompi pöytä, joten tämä pääsi kaverinsa viereen :) Laittelin sitten tämän päälle huivit ja pakkohan ne oli siististi pinota koska esillä koko ajan ovat :) Kesäksi sitten esille jotain muuta - kesähuiveja / laukkuja / tennareita... Jää nähtäväksi :)

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)