lauantai 28. helmikuuta 2015

Mennyt talvi


 
 Joko pitää puhua menneestä talvesta?!
:(
Toki ymmärrän, huomenna alkaa virallisesti kevät (mihin tämä talvi hävisi?) eikä keväisissä, aurinkoisissa keleissä ole todellakaan mitään valittamista, mutta talviset säät ovat kaipaukseni kohteena...Lähinnä lumen ja pakkasen osalta. Tämän vuoden puolella ennätti olla vain muutama kaunis talvinen päivä. Niitä olisin halunnut lisää ja niiden soisin jatkuvan... Lumi on hävinnyt täällä Savossa, loskaa ja jäätä senkin edestä. 

Onneksi ennätin ottaa kaiken irti valokuvauksen osalta! Lumisia kuvia tuli otettua parina/kolmena viikonloppuna ja osa pääsi tänne blogiinkin. Nyt muutama kuva lisää! Harmaita ja varjoisia kuvia, mutta jokin näissäkin viehättää. Sommittelu ja rajaus - niillä pelataan kun ei valoa ja aurinkoa ole saatavilla.


 


Joko olisi aika laittaa kevättä parvekkeelle?
Tekisi jo mieli laitella värejä ja värikästä tunnelmaa kevättä varten valmiiksi...
Pääsiäiskoristeet!? Parin viikon päästä ehkä... :) 
Kunhan pääsen vauhtiin, niin kuvata täytyy ja lopputulokset julkaisen kyllä.

Keväistä viikonloppua bloggaajille!


2 kommenttia:

  1. Heippa, juuri kirjoittelin samasta aiheesta! :) Tämä talvi meni varsinkin täällä etelässä nyt niin nopeasti, etten ehtinyt tympääntyä vielä lainkaan. Siitä huolimatta kevään eteneminen on kyllä ihan mahtavaa ja todellakin: nyt voi jo ruveta laittamaan kevättä parvekkeelle! Ja kiva blogi muuten sinulla (löysin tänne jonkun linkki-postauksen kautta), ehkä vähän samanhenkinen kuin omani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit blogini :) Lähden vastavierailulle kohta :)

      Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)