sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

On siis kevätVirallisesti kevät alkoi tänään!
 Missä aurinko?
Missä kevätfiilis?

Molemmat hukassa :)
Itse olen vielä luopumistuskassa talvesta nähtävästi... Se on tainnut tulla jo täälläkin ilmi :D
Pääsen onneksi vielä nauttimaan kevättalven maisemista ja lumesta huhtikuussa Lappiin...siitä myöhemmin lisää ;)

Viettelen pitkää hiihtoloman viikonloppua parhaillaan! Keskiviikkona takaisin töihin vasta. Kokonaisen viikon saan lomailla sitten myöhemmin keväällä... sitä odotellessa. Odotustunnelmia sen loman suhteen laittelen tänne blogiini lähempänä lomaani - tunturit kutsuvat!! 

Kokosin tänään kevätkoristuksia parvekettani varten. Vielä en niitä sinne asetellut, odotan auringon tuomaa inspiraatiota... Värikästä tunnelmaa on luvassa. Kasasin koristeet koriin ja valokuvasin! Tyynynpäällisiä, kynttilöitä jne...
Jos ei näillä väreillä kevätfiilis ala kohota, niin ei millään!
:) 

6 kommenttia:

 1. Ei aurinkoa ole täälläkään näkynyt :(
  Noissa somisteissa on keväisiä värejä, jospa niiden avulla pääset kevätfiilikseen :) Jotenkin tykkään tuosta limenvihreästä, siitä ainakin minulle tulee kevättä rintaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, lime kuuluu kevääseen ja kesään! Ollut mun lemppari jo pitkään :) Pitäisi vaan "luopua" parvekkeen talvisesta lookista, että saisi nämä virkeät värit laitettua tilalle :)

   Poista
 2. Kauniin keväisiä sävyjä! Meillä päin myös aurinko pysytellyt piilossaan, mutta luulen kyllä, että saadaan siitäkin pian nauttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös näistä sävyistä! Aurinkoa odotellessa :)

   Poista
 3. Joku ihmeen välimallin mielentila tässä tosiaan on meneillään. Mieli tekis vielä valkoisille keväthangille hiihtämään (jäi vissiin päälle viime viikosta, kun lomailtiin Kainuussa, missä lunta vielä oli hiihdettäväksi), mutta samalla mieluusti jo näkis leskenlehtiä ojan pientareilla. Ja sitä aurinkoa tosiaan. Mutta sulla on siellä jo hyvä kevään selviytymispakkaus valmiiksi koottuna :). Meillä tarvis terassi raivata kaikesta talven aikana kertyneestä rojusta ensin ennnenkuin sinne pääsee kevättä laittelemaan ja se on sen verran tympeää hommaa, että parempi pitää vaan verhot vielä kiinni, ettei kaikki roina ole silmissä.

  Mukavaa maalsikuun alkua Pia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään selviytymispakkaus :) Hyvin sanottu :) Parvekkeen siivous on mullakin edessä vielä joku päivä, mutta ei vielä vähään aikaan... Kevään selviytymispakkaukseen kuuluu onneksi myös se matka valkoisille hangille :)
   Mukavaa maaliskuuta sinullekin, Annukka! :)

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)