tiistai 10. maaliskuuta 2015

Parvekkeen somisteet

Lähikuvia parvekkeen esineistä...
Lähäreitä on aina pakko ottaa oli kuvattavana mitä tahansa. Se on mun juttu :)

Nämä sisustuspallot ovat mielestäni aika suloisia :) Pitkään mietin minne ne laitan ja parvekkeellepa joutuivat kynttilöiden ja kivien kavereiksi ainakin toistaiseksi. Joku päivä otan ne sisälle kunhan keksin millaiseen astiaan sopisivat...

 Tämä lyhty on esillä läpi vuoden. Mun lemppari! 


8 kommenttia:

 1. Kauniit pallot ja kuvat! Kaunis parveke sinulla, siellä on varmasti mukava istua kun kelit lämpenevät :) Ihana tuo tyyny edellisessä postauksessa myös. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot ovat kyllä kauniita! Tuolla parvekkeella tulee kesällä istuttua vaikka ei maisemia olekaan mitä ihailla... Välipalat ja jätskit pitää aina syödä siellä :) Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle myös!

   Poista
 2. Kauniita somisteita ja nuo pallot oli aivan ihania!
  Kivaa tiistai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanat pallot ja hintaa ihmettelin vielä kassallakin, vain 2€ kpl :D Kiva oli löytää jotain uutta koristetta perinteisten kynttilöiden ja kippojen sijaan... Vaihtelu virkistää :)
   Hyvää tiistai-iltaa sinullekin!

   Poista
 3. Kääk miten kauniit pallot! Niissä on mun lempivärit ruskea ja valkoinen ja vaikken muuten koukeroiden ystävä olekaan, niin joku viehtymys mullakin on joissakin harvoissa pien-esineissä noita kuvioita kohtaan. (Oma sisustuspalloni, josta kirjoittelin kauan sitten blogissa otsikolla "Sisustuspallo ja mitä sillä tehdään" jatkaa edelleen vaeltamistaan, eikä näytä löytävän paikkaansa :))

  Lähikuvat on omastakin mielestäni kivoja. Vaikka yllättävän paljon niidenkin tieltä joutuu raivaamaan kaikenlaista sellaista pois häiritsemästä, jota ei paljaalla silmällä hoksaa, mutta kameran linssin läpi pistää silmään :). Saati jos yrittää ottaa laajempaa kuvaa jostain huonetilasta. Kevätsiivouksen paikka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk tosiaan :) Saas nähdä tuleeko näistäkin kiertolaisia :) Luulen, että partsi on näiden koti muutaman kuukauden ainakin...

   Lähärit on kivoja. Niitä saa kyllä räpsiä urakalla, että saisi pari onnistunutta ja riittävän hyvää... Tai minun kuvaustyyli on se, että räpsin hirveästi kuvia ja sitten alkaa kova valitseminen ja säätäminen... Aikaa kuluu ja tekemistä riittää. Onneksi näin digiaikana se on helppoa! Roskikseen vaan epäonnistuneet!

   Poista
 4. On kyllä kauniita palloja.. Ja kaikki muukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Amanda! :) Tykkään itsekin näistä palloista.

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)