sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

VaatekaappiMakuuhuoneessani on vaatekaappi, joka on ostettu edelliseen asuntooni. Onneksi se mahtui tännekin ja löysi paikkansa myös tässä asunnossa! 
Aikaisemmin olen makuuhuoneessani valokuvannut arkkua (kurkkaa täältä), jonka päällä on lyhty led-valoineen sekä sisustustikkaita (kurkkaa täältä).
Nyt vuorossa tämä kaappi.
Laitoin kuvauksen ajaksi tuon neuleliivin roikkumaan kaapin kylkeen. Se on niin hyvä pari
oven kahvassa roikkuvan neulelaukun kanssa, eikö vaan :) Laukku on vuosien takaa, koskaan ei ole ollut käytössä, koristeena ollut vain. Kyllähän sen kanssa kelpaisi kaupungilla käväistä, mutta jostain syystä en ole "osannut" sitä ottaa käyttöön... Suloinen on!
Korissa säilön lehtiä. Korin kahvassa roikkuu puiset tähdet. Näitä tähtiä ostin joulun jälkeen alesta, taisi olla -70%. Tämä sekä muutama muukin tähti tuli ostettua silloin. Tähtiä löytyy blogistani täältä (kurkkaa täältä).
En oikein tiedä onko tämä joulukoriste vai ei... Ei ehkä näytä jouluiselta kuitenkaan... Vai pitäisikö laitella pois? No, voi olla että kesää kohti mentäessä tämä lähtee vaihtoon, kesäksi telakalle, syksyä odottelemaan...
 
Eilen laitoin jo "varovasti" pääsiäiskoristeita esille, ihan vähän vain... Vähitellen lisäilen! Aurinkoinen sää saa kevään hiipimään kotiin, ei rynnäköllä kuitenkaan... Tämän kodin emäntä on vielä jumissa talvessa! Talviloma odottaa vielä... Lunta, lunta, lunta <3  Kohta lähden testaamaan lähimmän laskettelurinteen kunnon. Yöpakkanen taitaa pelastaa tilanteen vielä ja rinteet lienevät laskukunnossa!
 
Hyvää sunnuntaita!
Aurinko paistaa!
:) 


4 kommenttia:

 1. Kaunista!
  Aivan ihastuttava tuo laukku ja käy kivasti koristeeksikin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kyllä super ihastuttava! :) Löytö Indiskasta monta vuotta sitten.

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)