lauantai 7. helmikuuta 2015

NaulakkoTakaisin eteiseeni.
Vuorossa naulakko.
Ison vaatakaapin vuoksi tämä naulakko ei juurikaan ole "käytössä". Toimii koristeena lähinnä ja koristeiden roikkumispaikkana :) Asetelma vaihtuu aika ajoin, tällä hetkellä tällä kattauksella mennään kevättä kohti.
Olen viritellyt naulakkoon pattereilla toimivan valonauhan, ei näy kunnolla tässä kuvassa, ohut rautalanka näkyy vain... Se on kiva tunnelman tuoja kaamoksen aikaan...tai oikeastaan ilman kaamostakin, koska päivänvalo ei yllä tänne. Eteinen on pimeä kesät talvet :)
Lempivärini valkoinen ja ruskea näkyvät jo eteisessäkin. Nämä kaksi väriä ovat pitäneet valtaa kodissani jo useamman vuoden. Valkoista on alkanut tulla tosin vähiellen lisää ja lisää. Joko luonnonvalkoista tai puhdasta valkoista. Virkistävä väri... :)Sydämiä on kodissani vähän joka nurkan takana. Niitä on vain "ilmestynyt" vähitellen. En  ole tietoisesti niitä keräillyt koskaan, mutta ostellut olen vuosien varrella, koska niitä on jonkin verran ;) Avaimet on löytö Tiimarista vuosia, vuosia sitten. 
Viehättävät mielestäni! Ovat aina olleet esillä ostohetkestä lähtien...Tämä taitaa olla viralliselta nimeltää ryhmäkeskus. 
No, oli mikä oli, mutta tuunattu on tämäkin pieni ovi eteisen seinällä..
Muutamat jääkaappimagneetit ja kortti tällä hetkellä. "Näyttely" vaihtuu fiiliksen ja inspisten mukaan. Magneetteja nimittäin löytyy ja paljon :) Olen keräillyt niitä jo parikymmentä vuotta. Matkamuistoja, itse ostettuja ja kavereilta saatuja. Osa on jääkaapin ovessa ja osa on säilötty varastoon. 


Hyvää viikonloppua!
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI :)