keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Talvinen parveke

Parvekkeeni talveen kuuluu käpyjä, valoja, lyhtyjä, callunoita,
havukasveja, tähtiä, lampaantalja, valkoisia tyynyjä...
Tässä postauksessa muutamia yksityiskohtia yhdestä asetelmasta.
Lumi hävisi ja loska tuli tilalle...
Harmaa keskiviikko siis aluillaan.
Mukavaa keskiviikkoa siitäkin huolimatta :)

  


4 kommenttia:

 1. Mulle kuuluu terassilla samat paitsi lampaantaljan tilalla on porontalja ja havujen tilalla hyasintti-istutus. En laittanut multaan (tai siis toki niillä on multaa niissä pikkupurkeissaan), vaan upotin sammaleeseen, jonka mukana tuli metsästä puolukanvarpuja. Näyttää tosi kivalta ja myöskin näköjään kestää ulkona paljon paremmin kuin sisällä. Kertaakaan en oo kastellut ja näyttäis vähän siltä, että sammal hoitaa luontaisesti sen puolen :)

  Harmittaa, kun kaunis lumi lähti ja taas tuli tilalle tää harmaa ankeus. Mutta toivotaan, että on vaan tilapäistä. Muuten ei kestä nilkat :) (aamulla liukastelin kävellen töihin ja oli kyllä aikamoista hiihtelyä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä tuo sinun hyasintti-istutus :) Varmasti kaunis!
   Jep, lumi lähti ja pimeys saapui pohjolaan taas, tai ainakin tänne Savoon :( Liukasta on, kumpparit kuluu ja sontikka vetelee viimeisiään kun ei tätä tuulta kestä :( Plaah!!!!

   Poista
 2. Kauniita kuvia, minkälaisella kameralla/ objektiivilla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu :)
   Mulla on ihan perus järkkäri, ilman mitään luxus-ominaisuuksia tai suuria iso-lukuja. Objektiivi on kameran mukana tullut, ulkona kuvailen "pidemmällä putkella"... Lisää valovoimaa kuviin saa lisäsalamalla :) Kaikki kuvat menee vielä kevyen kuvankäsittelyn läpi eli hieman terävöitystä ja valoakin lisää :) Reissuilla en jaksa järkkäriä kannella mukana, pokkarilla kuvailen Lapin tunturit ja Kreikan merimaisemat :)

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)