tiistai 24. helmikuuta 2015

Neilikkakimppu

Kauniit neilikat ovat piristäneet ruokapöytääni jo monta päivää! Kestävä ja sitkeä kukka!
Olen aina ollut tulppaanien suurkuluttaja, mutta nyt taisi tulla niille kilpailija. Nämä kestävät huomattavasti paremmin... Kaunis on tämä pinkin sävyinen kimppu, aivan ihana! Ja kuvatahan niitä täytyi, yllätys yllätys :) En ole koskaan ollut mikään viherpeukalo, mutta kuvaaminen onnistuu kyllä...
 
Miten teillä on lähtenyt viikko käyntiin?
Minulla on tänään taas kurssi-ilta. Kuvankäsittelyn maailmaa muutamaksi tunniksi ihmettelemään ja oppimaan... Aivot solmussa kotiudun sieltä sitten myöhään illalla :D
 
 


 
 
Lähikuvia on kiva ottaa! Joku niissä viehättää... Palkitsevaa on se, kun saa vangittua muistikortille jotain pientä, herkkää ja pikkutarkkaa yksityiskohtaa. Ja niiden pienten asioiden tarkkailu jää muuten päälle - luonnossa liikkuessani tulee katseltua paljon maahan jos jotain kuvattavaa löytyisi, oli kamera mukana tai ei.
 
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat <3 olen myös huomannut että lähikuvat ovat tosi kivoja kuvata. Mukavaa kurssi-iltaa ja viikon jatkoa. Täällä niin harmaa ja synkkä keli, mutta eiköhän se aurinko kohta taas tule meitä ilahduttamaan. Samat lautasliinat olivat minulla tänään kuvausrekvisiittana :) yhdet minun lemppareistani myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kurssi-ilta sujui mukavasti! Seuraavalla kerralla pääsemmekin kuvaamaan Puijon kisoihin (mäkihyppyä siis). Hieman joutuu pois omalta mukavuusalueelta sitten... :D Huh huh!
   Aurinko olisi tilauksessa tännekin. Alkaa harmaus riittää...
   Lautasliinat ovat ihanat!! Mulla on nämä pellavaisena ja valkoisena :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Minä myös kuvaan mieluiten lähikuvia, joissa korostuvat ne pienet kauniit yksityiskohdat. Kivalta vaikuttava blogi, jota jään mielenkiinnolla seurailemaan jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulla myös ihania kuvia! :) Kiva saada uusia lukijoita sekä löytää uusia blogeja. Mukavaa torstaita sinulle!

   Poista
 3. Hei kivan blogin löysin täältä ja hyvältä näyttää nuo lähikuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun löysit tänne! Lähikuvia on kiva kuvailla :)

   Poista
  2. Kurkkasin blogiasi ja jäin lukijaksi :) Instan puolella kävin myös :)
   Mukavaa torstai-iltaa!

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)