lauantai 21. helmikuuta 2015

Sydämellinen teehetki

Teehetki lauantain kunniaksi. Ihanaa, kun on viikonloppu :)

 Asettelin teehetkeäni varten kupin ja muut vähän kauniimmin tänään. En todellakaan laittele näin normaalisti itseäni varten :D
Kaikkea mahdollista sitä tulee blogin puolesta tehtyä! Tästä asettelusta innostuin toden teolla!
Kuvailin ja asettelin ja taisipa tuo teekin jo jäähtyä. Sitten kuvat koneelle ja valitsemaan kymmenien kuvien joukosta julkaisukelpoiset yksilöt ja sitten vielä pientä viilausta kuvankäsittelyn puolella. Tässä hommassa on vierähtänyt jo muutama tunti! 

Tämä on kyllä kivaa puuhaa! Ja olisipa taas kiva saada blogivierailijoilta kommentteja :)
Mielelläni otan myös vastaan vinkkejä kivoista blogeista, eli jättäkää jälkiä käynneistännne, niin tiedän, ketä täällä käy visiitillä ja osaan tulla vastavierailulle.
 :)


Tämä Sydänystävän tee on aika suloista, eikö vaan?!
 
Ihanaa viikonlopun jatkoa bloggaajille!

8 kommenttia:

 1. Tuttua hommaa tuo asettelu ;) Kaikkea sitä tekeekin blogin eteen. Mutta tykkään mielettömästi puuhailla tuollaista. Meillä vaan mies ei aina ymmärrä näitä kotkotuksia...
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Asettelu ja säätäminen vievät mennessään :D Mukavaa puuhaa se on!
   Mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja astiat sekä asettelu :) nautin myös ihan tosi paljon asettelujen tekemisestä ja kuvaamisesta blogiin, ajantaju katoaa kokonaan niitä tehdessään, ne vie niin mukanaan :) Aikavievää tämä bloggaaminen kyllä on mutta samalla niin hauskaa ja mukavaa, ei kai sitä muuten jaksais tehdäkään jos ei itse siitä niin nauttisi :) Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kyllä, aikaa saa kulumaan tähän touhuun, mutta eipä ole haitannut! Alkaa vähitellen jo olla tuttua ja helpompaa... Onneksi aloitin tämän harrastuksen, ei ole vapaa-ajan ongelmia :) Koukussa olen ja pahasti!!! Ihania blogeja on niin paljon ja kauniita kuvia on kiva katsella. Samalla saa itsekin ideoita omia kuvia varten.
   Kivaa la-iltaa sinullekin :)

   Poista
  2. Olen myös tosi iloinen että uskalsin alkaa bloggamaan, tykkään siitä ihan valtavasti ja on mukavaa seurata muita blogeja ja inspiroitua kaikesta kauniista <3 Jotenkin sitä näkee herkemmin myös kauneuden pienissä arkisissa asioissa/hetkissä.

   Poista
  3. Mä olen valokuvaillut luontoa niin paljon, että kiva on "opetella" kuvaamaan myös kotona omia pieniä kohteita. On näitä kuvauksen "arvoisia" juttuja näköjään muuallakin kuin luonnossa :D Sommittelu on mun juttu ja arvostan kuvissa yleensäkin sommittelua ja tunnelmaa :)

   Poista
 3. Kauniita ovat kyllä kuvasi, ja kun kuvvaamisen alottaa niin näkkee kuvattavia kohteita jatkuvasti. Meillä isäntä kärsii nälissään kun aina pittää ruoka kuvata ennen kuin saa alottaa syömään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja kiva kun bloggaajat viesteilevät! :)
   Joo, "silmä" kehittyy kun kuvailee paljon. Olen harjoitellut ja silmääni kehittänyt muutaman vuoden ajan... Haastava harrastus, aina on kehittymisen varaa! Se ajaa kuvaamaan enemmän ja enemmän.
   Voi sun mies parkaa :D :D Mukavaa vkl jatkoa sinulle!

   Poista

KIITOS VIESTISTÄSI :)