torstai 5. helmikuuta 2015

Welcome ja tervetuloaLisää kuvia eteisestäni.
Edellisessä asunnossani ei ollut eteistä oikeastaan ollenkaan. Ulko-ovesta tultiin milteipä suoraan olo-huoneeseen ja ruokapöytään. Tämän nykyisen asunnon pohjapiirustuksen nähtyäni kiinnitin huomioni eteiseen, ihan oikeaan eteiseen :) Se oli yksi parhaimmista asioista heti parvekkeen, saunan ja ison kylppärin jälkeen! Eteinen, jota pystyisi sisustamaan ja laittamaan... Ja minä kun niin tykkään laittaa kotiani, sisustaa ja järjestellä :)
Ensimmäinen asia, jonka vieraat kylään tullessaan näkevät, on eteinen! Tervetuloa!

Tervetuloa -tarra osuu silmiin ensimmäisenä minun kotona! Taisi olla ekoja ostoksiani uuteen kotiini kolme vuotta sitten :) Tarran alla on pöytä, joka toimii myös istuimena jos tarvetta. Tämän isomman pöydän kaverina eteisessä on saman sarjan pienempi pöytä, josta oli kuvia edellisessä postauksessani. Se pienempi pöytä toimi ennen yöpöytänä. Ostin vuoden vaihteessa uuden yöpöydän, jolloin se pieni pöytä löysi tiensä eteiseen. Pöytäkaverukset ovat nyt siis molemmat siellä. Tähän pöytäsarjaan kuuluu vielä kolmaskin, joka puolestaan toimittaa työpöydän virkaa makkarissa. 
Mutta takaisin asiaan ja eteiseen...
Tällä pöydällä on ihana virkattu kori, jonne on helppo kotiin tullessani heittää avaimet, kukkaro, lapaset jne, mitä nyt sattuu käsissä olemaan... Näppärä tähän tarkoitukseen ja toimii!
Pienessä astiassa on sydän "Welcome" tekstillä ja sydämen seurana kreikkalaisia pieniä rantakiviä. Puinen rasia kätkee sisuksiinsa pientä ja tarpeellista. Eteisestäni löytyy vielä naulakko, joka on lähinnä koristeiden säilytyspaikka ja sisustuselementti, ei niinkään naulakko sanan varsinaisessa merkityksessä :D 
Siitä lisää lähipäivinä!
Nyt hetkeksi sohvalle... Huomenna jo perjantai ja luistelupäivä töissä - toivottavasti sää suosii meitä!

:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI :)